حقالزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید.
به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت با اشاره به این که حقالزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آنها بود؛ گفت: حقالزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.
تسنیم در خبری نوشت: بهرام عیناللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیتهای گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاهها هستند و باید روشهای آموزشی فعال به جای روشهای سنتی، به کار گرفته شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاهها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژههای تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.
وی میزان حقالزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آنها دانست و گفت: حقالزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود مییابد و میتوانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.
وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشتههای این دانشگاه شدند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفتهای آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور است.
عیناللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی میتواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربیها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.
وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده میتوان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماریها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.
وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل میشود.
عیناللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاهها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاههای علوم پزشکی با توسعه شرکتهای دانشبنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی میتوانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.
به گفته وزیر بهداشت، معاونتهای تحقیقات و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهشهای عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.
عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته میشوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان میتوانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.
در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامههای اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویتهای وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی میشود.
وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندیها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزههای پزشکی از ترازهای منطقهای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقهای قرار داریم.
زالی میزان حقالزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حقالزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاهها در افزایش این حقالزحمه نیز باز است.
وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشتههای مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گستردهای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روشهای آموزش نوین باشد.