مربی تیم ملی کبدی عراق گفت: راه پیشرفت تیم ملی عراق از ایران می‌گذرد.

گفت‌وگوی فارس با مربی ایرانی تیم ملی کبدی عراق/ نودهی: راه پیشرفت ما از ایران می‌گذرد

به گزارش خبرنگار ورزشی فراخوان مقاله چهارمین کنگره بین‌المللی فن‌آوری، ارتباطات و دانش، دومین دوره مسابقات کبدی قهرمانی مردان جوانان جهان از ۸ اسفند به میزبانی ارومیه و با حضور ۱۲ تیم آغاز شد. این رقابت‌ها که دومین سال خود را تجربه می‌کرد در یک شرایط بسار خوب در ارومیه میزبانی شد. تیم ملی کبدی جوانان کشورمان در دوره گذشته که به میزبانی کیش برگزار شده بود قهرمان شد اما در این دوره در فینال بازی را به خندی ها واگذار کرد و نایب قهرمان شد. یکی از تیم‌هایی که در این رقابت ها شکرت کرده بود تیم ملی کبدی عراق بود. عراق چند سالی است که از مربیان ایران برای پیشرفت خود در این زمینه استقاده می کند. بر هم همین اساس با علیرضا نودهی مربی ایرانی تیم ملی کبدی عراق به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه آن را می خوانید: فارس: در خصوص شرایط کبدی عراق و حضور در رقابت های جوانان جهان برای ما صحبت کنید؟  از سال 2017 با تیم ملی کبدی عراق به عنوان مربی و کمک مربی همکاری دارم و در این سال‌ها هم تورنمنت ها بسیار زیادی را شرکت کردیم. در حال حاضر هم مسابقات جوانان جهان که در ارومیه برگزار شد حضور داشتیم. قبل از شروع مسابقات حدود یک هفته در تهران اردو زده بودیم تا تمرینات خود را انجام دهیم. بعد از تهران هم حدود 10 روز در نقده اردو داشتیم و بعد از آن هم به ارومیه آمدیم تا رقابت ها شرکت کنیم. فارس: دومین دوره رقابت‌های کبدی جوانان جهان را چگونه دیدید؟ در این دوره از رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان که در ارومیه برگزار شد متفاوت تر از دوره قبل که در کیش برگزار شد بود. چرا که هم تیم های بیشتری شرکت کردند. از همه مهم تر حضور کشور هند در این رقابت ها بود. حضور خود هند باعث شد تا کیفیت و سطح رقابت ها بالا برود. همه تیم ها با آمادگی بالایی به این مسابقات آمدند. ولی با این حال باز هم ایران نشان داد که یکی تیم های قوی این رقابت ها است و امیدوارم در ادامه راه هم نتیجه بسیار خوبی را به دست آورند.

فارس: کبدی عراق در چه سطحی قرار دارد؟ ورزش کبدی در عراق در سال 2016 به همت عبدالحمید الحمدانی تشکیل شد و در ادامه راه هم ایران کمک بسیار زیادی را در این رشته ورزشی به عراق کرد. از آموزش تا ارسال مربیان به این کشور کارهایی بود که ایران برای کبدی عراق انجام داد. در این مدت کم رشد بسیار خوبی را کردند و می توانند در جمع 8 تیم برتر آسیا و جهان قرار بگیرند. در بخش بانوان که خیلی زود به مقام سومی آسیا دست پیدا کردند. شرایط کبدی در بخش جوانان در عراق هم خوب است و در حال پیشرفت هستند. هدف اصلی ما در این رقابت ها رسیدن به جمع 8 تیم برتر جوانان جهان بود که محقق شد بعد از آن هم تلاش ما این بود تا به مقام سوم مشترک در این دوره از رقابت ها برسیم که مقابل نپال شکست خوردیم. فارس: آیا به نقطه‌ای رسیده‌اید که بتوانید در آینده نزدیک در آسیا روی سکو بایستید؟ همه در دنیا می دانند که خواستگاه ورزش کبدی آسیا است و تیم هایی مانند هند، ایران، پاکستان و کره جزو تیم‌های قدرتمند این رشته در آسیا و جهان هستند و با کشور عراق که از سال 2016 این رشته ورزشی را آغاز کرده است فاصله زیادی دارند. زیر ساخت‌های این کشورها هم قوی تر از عراق است به عنوان مثال در هند 5000 باشگاه رسمی کبدی وجود دارد که واقعا قابل مقایسه با هیچ کشوری نیست. کسب سکو در بین تیم های آسیایی کار بسیار دشواری است. تمام تلاش خود را می کنیم تا درسال‌های آینده به نقطه ای برسیم که بتوانیم در آسیا روی سکو برویم. این موضوع هدف بلند مدت ما است. فارس: هدف شما در تیم ملی کبدی عراق چیست و تا کجا با تیم ملی این کشور پیش خواهید رفت؟ من از سال 2017 در کبدی عراق حضور دارم و در کنار این تیم در مسابقات شرکت کردیم. جدای از هر چیزی رابطه من با بازیکنان تیم ملی کبدی عراق دوستانه بوده و برای ما مهمتر از هرچیزی است. از طرفی هم قرارداد من با عراقی‌ها به صورت تورنمنتی است و هر تورنمنتی که بخواهند شرکت کنند به عراق می روم و تمرینات را آغاز می کنیم تا در مسابقات حضور داشته باشیم. زمانی هم که تورنمنتی نباشد همکاری با کبدی عراق ندارم. این که تا کی در کنار کبدی عراق خواهم بود دست من نیست و همه چیز به خود فدراسیون کبدی عراق بستگی دارد و تا زمانی که به من احتیاج داشته باشند و مفید باشم در کنار آن ها خواهم بود. هدفی هم که من با تیم ملی عراق دنبال می کنم حضور در المپیک آسیا است. اگر فدراسیون و کمیته ملی المپیک عراق با آن موافقت کنند در این مسابقات حضور خواهیم داشت.

فارس: به عنوان یک مربی ایرانی پتانسیل کبدی عراق را چطور می‌بینید؟ همین که تمام اردوها و تمرینات تیم ملی عراق که در ایران برگزار می شود. تمام مسئولان این رشته ورزشی در عراق متوجه شده‌اند که راه پیشرفت کبدی عراق از ایران می‌گذرد. به همین دلیل اردوهای تیم ملی را در ایران برگزار می‌کنیم و از تجربیات مربیان و بازیکنان ایران به نحو احسنت استفاده می‌کنیم. بازیکنان کبدی عراق از فیزیک بدنی خوبی برخوردار هستند و توانایی ها خوبی را هم دارند. آن ها بازیکنان بسیار باهوشی هستند و اگر تمرینات تخصصی تر و منسجم تر دنبال شود قطعا پیشرفت های بیشتری را خواهند داشت. فارس: رقابت با تیم‌های سطح بالا همیشه سخت است؛ حریفان خود را چگونه دیدید؟ رقابت‌های بین المللی همیشه با توجه به حضور تیم‌های مطرح سخت است. بالا بودن سطح مسابقات باعث می شود تا رقابت سخت شود در این دوره از رقابت ها ما تمام تلاش خود را کردیم تا بهترین مسابقات را از خود به نمایش بگذاریم. ما مقابل تیم های برتری مانند هند،ایران و پاکستان کار بسیار سختی را داشتیم اما خداراشکر می کنم که توانستیم به جمع 8 تیم برتر جهان هم صعود کنیم. فارس: حضور مربیان کبدی ایران در کشورهای دیگر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ کبدی ایران پتانسیل بسیار بالایی دارد و وقتی در المپیک آسیا در 2 بخش آقایان و بانوان قهرمان شدیم نشان دهنده این بود که دیگر یک کشور ساده‌ای نیستیم. ایران مربیان بسیار خوبی را دارد و سطح کبدی بالاتر از سایر رشته‌ها است. همه اینها در پی تلاش های عباس اورسجی رئیس فدراسیون کبدی ایران است. خیلی خوشحال هستم که او در انتخابات کنفدراسیون آسیا به عنوان رئیس این کنفدراسیون انتخاب شد. حضور او به عنوان رئیس کنفدراسیون آسیا بدون شک کار مربیان ایران را برای حضور در کشورهای دیگر و انتقال دانش مربیان ایران به کشورهای دیگر را هموارتر می‌کند. با شناختی هم که از اورسجی دارم مطمئن هستم این موضوع را دنبال خواهد کرد.

فارس: حرف پایانی … همکاری من با فدراسیون کبدی عراق دوستانه است و سرمربی تیم ملی عراق علاء حسین از دوستان قدیمی ما هستند و عبداحمید الحمدانی هم که بنیانگذار کبدی در عراق بود به ما خیلی کمک کرد تا حضور داشته باشیم. از طرفی هم از هیأت کبدی استان تهران هم تشکر می کنم که شرایط را برای ما فراهم کردند تا بتوانیم در تهران اردو بزنیم. از مصطفی امیری هم که او هم مربی بدنساز ایرانی تیم ملی عراق است تشکر می‌کنم که بازیکنان را از لحاظ بدنی برای این مسابقات آماده کردند. پایان پیام/

By aminkav

دیدگاهتان را بنویسید